ThomasEeckhout

final: zelfreflectie – project

Voor het vak project moest moesten we zelfstandig een project van begin tot einde uitwerken, om zo te bewijzen dat we de kennis en vaardigheden die we in andere vakken verworven hebben onder de knie hebben.

Ik heb er voor gekozen om een slim rolluik systeem te maken dat het werk uit de handen van de gebruiker neemt. Ik had al snel een idee over hoe ik het ging aanpakken en wat ik ging doen.

In het begin ging het snel vooruit en maakte ik veel vooruitgang, maar het begon steeds trager te gaan naar het einde toe. Ook veranderde mijn idee over wat ik wilde maken door in aanraking te komen met andere projecten waardoor ik soms op een dwaalspoor raakte. Helemaal op het einde heb ik me toch wel moeten herpakken om op het geheel te focussen en de delen die ik beloofd had af te werken.

Achteraf gezien had ik beter net iets meer nagedacht over wat ik exact wou, zodat ik later geen spijt had dat ik bepaalde dingen niet kon integreren of juist sommige wel had geïntegreerd die ik beter niet gedaan had.

Meer info over mijn project en hoe je het zelf kan maken kan je hier vinden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*