ThomasEeckhout

Opdracht 01 zelfreflectie

In het begin van het jaar zag ik alles zitten, ik ging er helemaal voor gaan. Nieuwe vakken die ik helemaal zie zitten, leerstof die mij echt interesseert.
Dit jaar ging ik mij echt inzetten. Het heeft 3 weken geduurd.

Pas toen de Q-week begon merkte ik de gevolgen daarvan. Praktijk lessen leren was makkelijk omdat ik altijd aanwezig was, het herhalen ervan ging vlekkeloos. Maar de theorie was een ander verhaal. Ik was vaak niet aanwezig in de les. Het leren ging moeizaam. Het was alsof ik de powerpoints voor het eerst zag. Ik heb te veel tijd doorgebracht met leren terwijl ik alles gewoon kon herhalen indien ik naar de les gegaan zou zijn.

Uiteindelijk is alles gelukt de examens vielen meer mee dan gedacht.
Toch heb ik spijt dat ik mij niet meer had ingezet tijdens het jaar. Of er veel is veranderd sinds dien? Niet echt. leer ik uit mijn fouten? Ook nee.
Dat is mijn werkpuntje voor de toekomst.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*